Nordisk Hjalmar slaapzak

Binnenkort leverbaar
79,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nordisk Hjalmar slaapzak

De Hjalmar slaapzak is ideaal als u niet in een strakke slaapzak wilt slapen. Het geeft voldoende ruimte voor het gehele lichaam tijdens het slapen en kan indien gewenst uitgeklapt worden tot deken. De rits is rondom af te ritsen, hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel warmte er in de slaapzak blijft en hoeveel ventilatie de opening toelaat. De speciale rits afschermer zorgt ervoor dat de koud niet door de rits trekt. Nieuw in deze slaapzak is dat de afschermer ook rond het nek gedeelte gaat waardoor er een zacht kussen creëert. Hierdoor heeft u nog meer slaap comfort.

Eigenschappen Dekenmodel

Deze slaapzak biedt veel ruimte en gemak, zeker als u wilt bewegen in de slaapzak is deze ideaal voor u. De binnenzak is perfect voor als u uw belangrijke spullen dicht bij u wilt bewaren tijdens het slapen. Denk hierbij aan portomee, telefoon of paspoort. Daar het dekenmodel meer ruimte biedt is deze ook zwaarder dan de mummymodellen, met ± 1850 gram is deze slaapzak aam de zwaardere kant. In tegenstelling tot de mummyslaapzaken heeft dit model een breedte van 80 cm zowel boven als onder. Geschikt tot temperaturen van maximaal -2° C.

Opbergen en verzorgen van uw slaapzak

Bij gebruik zorg dat er geen voedsel in of om de slaapzak genuttigd wordt, dit trekt ongedierte aan. Bovendien kan het zorgen dat het voedsel in uw slaapzak kan gaan schimmelen. Daarnaast zo veel mogelijk uw vieze kleding en schoenen buiten de tent/slaapzak houden zodat deze schoon blijft. Als u uw slaapzak inpakt klop deze dan eerst uit zodat deze niet met viezigheid opgerold wordt. Als u de slaapzak voor langere tijd opbergt zorg dan dat u de slaapzak eerst in de zon droogt, om schimmels en damp te voorkomen. Laat de slaapzak niet voor onbepaalde tijd in de opbergtas zitten. Mocht uw slaapzak volume kwijt zijn, stop deze dan kort en op lage frequentie in uw droger met een aantal tennisballen in de slaapzak. De tennisballen zorgen ervoor dat uw slaapzak weer luchtig wordt.

Specificaties: Nordisk Hjalmar slaapzak

 • Naam: Hjalmar slaapzak
 • PLU: 1179733
 • Merk: Nordisk
 • Materiaal buitenstof: 40 Denier Rip-Stop Nylon
 • Materiaal binnenstof: 20D Soft Nylon
 • Vulling: Polyester fiber
 • Limit temperatuur: -2°C
 • Comfort temperatuur: 3°C
 • Extreme temperatuur: -19°C
 • Afmetingen: 215 x 80 cm (l x b)
 • Pakmaat: 25 x 37 cm (l x b x h)
 • Gewicht: ± 1530 gram

Recensie: Nordisk Hjalmar slaapzak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief