Nitro Zero snowboard bindingen

Alleen online

219,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nitro Zero snowboard bindingen

De Zero snowboard bindingen zijn al jaren een succesvol item in de Nitro collectie. Dit jaar zijn de bindingen vernieuwd en bieden ze nog meer ondersteuning en comfort.

Degelijke sluitingen

Deze bindingen zijn voorzien van degelijke sluitingen waarin een roestvast stalen kabel verwerkt is. Dit verstevigt de sluitingen. De sluitingen zijn makkelijk op maat af te stellen en volledig te openen voor makkelijk in en uit stappen.

Comfortabel snowboarden

Het voetbed van de bindingen staat in een hoek van 3 graden. Deze hoek zorgt voor een optimale en ergonomische stand van het lichaam. Zo blijft u langer comfortabel snowboarden. Ook is het voetbed met air dampening uitgerust. Deze lichtgewicht demping vangt iedere klap op en zo worden vervelende blessures voorkomen.

Ondersteuning

Deze degelijke bindingen zijn uitstekend geschikt voor freestyle snowboarders. De achterzijde van de bindingen combineren de flex van een freestyle snowboarder met voldoende ondersteuning bij de landing.

Specificaties: Nitro Zero snowboard bindingen

  • Naam: Zero snowboard bindingen
  • PLU: 1202357C
  • Merk: Nitro
  • Bindingsoort: Slim cut ankle straps, b.e.s.t. convertible toe strap
  • Voetbeddemping: Air dampening
  • Kleur: Camo Zwart
  • Maat: M L

Recensie: Nitro Zero snowboard bindingen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief