Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Nitro Überspoon snowboard

Alleen online

499,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nitro Überspoon snowboard

Het Nitro Überspoon snowboard is een heel veelzijdig snowboard en beschikt over alle nodige eigenschappen voor een heerlijk dagje in de sneeuw.

Roofchop camber

Het Überspoon snowboard van Nitro is uitgerust met een roofchop chamber. Dankzij deze camber ligt het drukpunt aan beide uiteinden van het board. Dit levert meer veerkracht op en zorgt voor meer druk op de kanten.

Powercore II

Het Nitro Überspoon snowboard biedt veel snelheid, en blijft ook op hoge snelheden goed controleerbaar. De stevige en lichtgewicht Powercore II kern zorgt voor de snelle response van het board. De Sintered Speed Formula HD Base zorgt voor minder weerstand in de sneeuw, waardoor u meer snelheid kunt maken.

Stevig snowboard

Het Überspoon snowboard van Nitro is voorzien van een Ballistic Impact Panel. Op strategische plaatsen is kevlar materiaal aangebracht, wat het board extra stevig maakt. Dankzij dit stevige materiaal worden schokken en klappen bij harde landingen goed opgevangen.

Specificaties: Nitro Überspoon snowboard

  • Naam: Überspoon snowboard
  • PLU: 1231527C
  • Merk: Nitro
  • Board profiel: Roofchop camber
  • Demping: Ballistic Impact Panel
  • Kern: Powercore II
  • Basis: Sintered Speed Formula HD Base
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas
  • Maat: 159 162

Recensie: Nitro Überspoon snowboard

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief