Nitro Prime Wide snowboard 2014-2015

Alleen online

319,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nitro Prime Wide snowboard 2014-2015

Het Nitro Prime Wide snowboard is de bredere versie van het Prime snowboard. Dit maakt het board geschikt voor snowboarders met grotere voeten. Bij het maken van bochten raken de tenen of hiel de sneeuw niet. Zo komt u probleemloos de bochten door met dit snowboard.

Toegankelijk snowboard

Het Prime Wide snowboard is een zeer toegankelijk snowboard, wat hem ideaal maakt voor de snowboarder die zijn skills wil trainen. Het board heeft een zero camber welving, waardoor het vlak is tussen de contactpunten. Daardoor is het een allround board dat ook geschikt is voor het maken van tricks. Het board heeft nog steeds voldoende veerkracht en pop. Ook is de speciale onderlaag geschikt om de klappen van bijvoorbeeld rails op te vangen. Is de onderlaag beschadigd dan is dit snel en eenvoudig weer te herstellen door de Premium Extruded FH base.

Specificaties: Nitro Prime Wide snowboard 2014-2015

  • Naam: Prime Wide snowboard 2014-2015
  • PLU: 1202354C
  • Merk: Nitro
  • Board profiel: Gullwing rocker
  • Kern: Powerlite Core
  • Basis: Premium Extruded FH Base
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas
  • Maat: 159w 163w

Recensie: Nitro Prime Wide snowboard 2014-2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief