ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Nitro Prime snowboard 2014-2015

Alleen online

319,95

249,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nitro Prime snowboard 2014-2015

Het Nitro Prime snowboard is een zeer toegankelijk board met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het snowboard reageert goed en is bij uitstek geschikt voor tricks.

Vlak snowboard

Uniek aan dit snowboard is de zero camber. Dit betekent dat het board tussen de beide contactpunten volledig vlak is. Dit maakt het een makkelijk te controleren snowboard dat direct reageert. Door de zero camber is dit board de keuze van snowboarders die graag tricks maken.

Makkelijk te onderhouden

De onderzijde van het snowboard is eenvoudig te onderhouden. Als het board door het raken van een steen of rail beschadigt is dat probleemloos te herstellen. Zo blijven de eigenschappen van het snowboard goed.

Powercore kern

Het Nitro Prime snowboard is voorzien van een Powercore. Door de houten kern is dit een stevig en lichtgewicht snowboard. Deze kern zorgt voor een combinatie van veerkracht, een goede reactie en gevoel.

Specificaties: Nitro Prime snowboard 2014-2015

  • Naam: Prime snowboard 2014-2015
  • PLU: 1202353C
  • Merk: Nitro
  • Board profiel: Zero camber
  • Kern: Powercore
  • Basis: Premium Extruded FH
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas
  • Maat: 155 158

Recensie: Nitro Prime snowboard 2014-2015

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief