Nitro Magnum snowboard

Alleen online

439,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nitro Magnum snowboard

Het Nitro Magnum snowboard is een extra stevig snowboard en heeft zeer goede eigenschappen.

Meer pop en precisie

Het Magnum snowboard is uitgevoerd met een roofchop camber welving. De roofchop camber houdt in dat het snowboard een platte zone in het midden heeft en gelijkmatige druk aan de uiteinden. Dit zorgt ervoor dat het snowboard prettig glijdt en de hoeveelheid pop en precisie toeneemt. Zo draagt het board bij aan een goede manoeuvre.

Beter glijden

Dit snowboard is uitgevoerd met een Sintered Speed Formula HD base. Dit zorgt voor minder weerstand in de sneeuw, waardoor het board beter glijdt. Ook wordt de wax beter geabsorbeerd, waardoor deze langer zorgt voor goede glij eigenschappen.

Specificaties: Nitro Magnum snowboard

  • Naam: Magnum snowboard
  • PLU: 1231526C
  • Merk: Nitro
  • Board profiel: Roofchop camber
  • Kern: Powerlite core
  • Basis: Sintered Speed Formula HD
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Artikelnummer: 651.60050.000
  • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas
  • Maat: 161 165 168

Recensie: Nitro Magnum snowboard

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief