Nite Ize

Het merk Nite Ize staat voor creatieve en innovatieve kwaliteitsproducten waarmee je erop uit kunt trekken. Het bedrijf heeft een brede collectie handige producten voor de outdoor liefhebber en actieve sporter. Het bedrijf werd groot door het ontwikkelen van kleine zaklampen en bijbehorende accessoires en heeft inmiddels een groot assortiment producten.

Ontstaan van Nite Ize

Nite Ize is in het Amerikaanse Colorado ontstaan. Daar maakte oprichter Rick Case die tijdens zijn studietijd een trip om te gaan vissen. Tijdens het nachtvissen had hij een kleine zaklamp in zijn mond om zijn handen vrij te houden. Per ongeluk opende hij zijn mond, waardoor de zaklamp in het water belandde. Zo kwam Case op het idee van zijn eerste product. Onder de naam Nite Ize bedacht hij een speciale hoofdband met een houder voor een mini zaklamp. En zo ontstond het bedrijf in 1989. Sindsdien zijn ze gegroeid van een goed idee voor één product naar een breed assortiment aan handige accessoires.

Innovatieve producten

Nite Ize heeft inmiddels een breed aanbod producten. Het bedrijf begon met het ontwikkelen van zaklampen en toebehoren, maar heeft nu een ruim assortiment led verlichting, handige lampjes, accessoires voor telefoon en tablet en functionele producten voor bevestiging van bijvoorbeeld bagage, gereedschap of sleutels. De meer dan 400 producten die Nite Ize ontwikkelde zijn innovatief en handig in gebruik. Nite Ize wil graag het leven van klanten vergemakkelijken. De producten staan daardoor altijd voorop als het gaat om gebruiksgemak. Veel van de producten zijn ook ontwikkeld vanuit een dagelijks ongemak. Juist daardoor zijn de producten zo handig in gebruik. Een Nite Ize product komt daardoor goed van pas bij bijvoorbeeld een weekendje kamperen, een fietsrit, een dag vissen of het uitlaten van de hond.

Nieuwsbrief