Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Nite Ize Steelie Pedestal kit voor de tablet

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nite Ize Steelie Pedestal kit voor de tablet

De Steelie Pedestal kit van Nite Ize is een magnetische houder waarmee u uw tablet, telefoon en e-reader stijlvol en in de gewenste positie kunt gebruiken. De houder bestaat uit een standaard met aan de bovenkant een kogelscharnier en een magnetische ringhouder die u achter op uw telefoon of tablet plaatst. De kogel en de ringhouder worden door de aantrekkingskracht van de magneet, stevig met elkaar verbonden.

Specificaties: Nite Ize Steelie Pedestal kit voor de tablet

  • Naam: Steelie Pedestal kit voor de tablet
  • PLU: 1178600
  • Merk: Nite Ize
  • Afmetingen: Hoogte: 79 mm
    Doorsnede van de voet: 69 mm
    Gewicht: 149 gram
  • Inclusief: Lijm, reinigingspad en handleiding

Recensie: Nite Ize Steelie Pedestal kit voor de tablet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief