2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Nite Ize BikeLit fietsverlichting

Niet op voorraad
17,50
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nite Ize BikeLit fietsverlichting

De Nite Ize BikeLit fietsverlichting bestaat uit een voor- en achterlicht voor de fiets. De fietsverlichting is makkelijk te bevestigen door de handige haakjes.

Goed zichtbaar op de fiets

Het is van groot belang om in het donker goed zicht te hebben op de fiets. Ook is het uiterst belangrijk om voor de overige verkeersdeelnemers goed zichtbaar te zijn. De BikeLit fietsverlichting bestaat uit twee lampjes die fel licht geven. De lampjes kunnen constant licht geven of voortdurend knipperen. Met de meegeleverde batterijen heeft de verlichting een brandduur van ongeveer 20 uur. Daarna zijn de batterijen eenvoudig te vervangen.

Specificaties: Nite Ize BikeLit fietsverlichting

  • Naam: BikeLit fietsverlichting
  • PLU: 1176747
  • Merk: Nite Ize
  • Werkt op: Lithium knoopcell batterijen
  • Lichtkleur: Wit en rood

Recensie: Nite Ize BikeLit fietsverlichting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief