70.000 m2 Megastore in Schijndel Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact

Wax & Slijp clinic bij De Wit Schijndel

Wax & Slijp clinic bij De Wit Schijndel

Op vrijdag 18 januari 2019 van 19:00 – 21:00 uur wordt er een wax & slijp clinic gegeven op onze wintersport afdeling. Tijdens deze avond kunt u alles leren over de kunst van het waxen en slijpen van uw ski’s of snowboard!

Verzorgd door Holmenkol

De clinic wordt uitgevoerd door een specialist van Holmenkol. Hij laat zien en voelen welke verschillen er zijn bij het waxen en slijpen. Ook leert u wat de voordelen zijn van een goede wax- of slijpbeurt. Deze clinic is daarom geschikt voor alle skiërs en snowboarders die geïnteresseerd zijn in waxen en slijpen en dit eventueel later zelf willen gaan doen. Inschrijven kan door middel van een e-mail naar wintersport@dewitschijndel.nl onder vermelding van ‘Wax en Slijp clinic’.

10% op het hele assortiment van Holmenkol

Tijdens de clinic kan de specialist van Holmenkol persoonlijk advies geven. Het merk Holmenkol produceert vele soorten ski- en snowboardwax en aanverwante artikelen, zowel voor professionals als voor amateur wintersporters. Alleen deze avond ontvangt u 10% korting op alle artikelen van Holmenkol.

Terug naar nieuwsoverzicht
Winkelwagen