Ski & Snowboard Happening 24 en 25 november

Op zaterdag 24 november en koopzondag 25 november staat De Wit Schijndel in het teken van de Ski & Snowboard Happening! Kom helemaal in de wintersportsfeer en geniet van gratis glühwein en gezellige muziek tijdens het shoppen.

De grootste wintersportafdeling van Nederland

Bij De Wit Schijndel vindt u een enorme collectie ski’s, snowboards, schoenen en protectie van alle grote merken. Ook is het bij ons mogelijk om skischoenen volgens de nieuwste technieken perfect op maat te maken. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we de mooiste en grootste wintersportafdeling van Nederland hebben. En ook voor functionele skikleding volgens de laatste trends bent u bij ons aan het juiste adres.

Zaterdag 24 november

Op de afdeling Wintersport bieden onze ervaren medewerkers advies op maat zodat u straks met de juiste uitrusting de piste op gaat. Op zaterdag 24 november worden zij bijgestaan door de specialisten van Sinner, Nitro en Bataleon.

  • Bij aankoop van ski's, snowboards, skischoenen of snowboardschoenen ontvangt u bij ons altijd gratis een luxe hoes.

Koopzondag 25 november

Op zondag 25 november bent u van 12:00 tot 17:00 uur van harte welkom. Op de Wintersportafdeling zijn experts van Vans en Bollé aanwezig die u alles over de nieuwe collecties van deze merken kunnen vertellen.

Onze parkeerplaats vormt het terrein voor toffe wintersport demonstraties van Subaru en Honda. Voor uw eigen auto hebben we natuurlijk sneeuwkettingen en dakkoffers om alles veilig naar uw wintersportbestemming te vervoeren.

Bovendien kunt u op zondag genieten van een overheerlijke barbecuedemonstratie op onze barbecue-afdeling, waar u volop inspiratie krijgt voor een geslaagde winterbarbecue.

Ski en snowboard onderhoud

De Wit Schijndel heeft alles in huis om uw eigen ski’s of snowboard weer in perfecte conditie te brengen voor het nieuwe wintersportseizoen. Neem ze gerust mee tijdens de Ski & Snowboard Happening voor een onderhoudsbeurt zodat u ook daar straks geen omkijken meer naar heeft. Vanwege de verwachte drukte kunnen we op zondag helaas niet de 'binnen 2 uur klaar' service bieden.

Dagje uit voor het hele gezin

Kom gezellig met het hele gezin naar de Ski & Snowboard Happening. Ook voor de niet-wintersporters is er genoeg te beleven. Kinderen leven zich lekker uit in Kinderland en in ons Lunchcafé LeBlanc geniet u van een hapje en een drankje. Parkeren is gratis en ook uw hond mag bij ons gewoon mee naar binnen.