70.000 m2 Megastore in Schijndel Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact

Kom naar de Keepers Info-avond op 31 augustus

Kom naar de Keepers Info-avond op 31 augustus

Op vrijdagavond 31 augustus vindt vanaf 19:00 uur de Keepers Info-avond plaats bij De Wit Schijndel. Een avond boordevol informatie en acties speciaal voor keepers!

Meet & Greet

Kom bijvoorbeeld langs voor een Meet & Greet met Ronald Waterreus, de oud-keeper van onder andere PSV en Oranje. Daarnaast kan hij u alles vertellen over zijn eigen collectie keepershandschoenen RWLK; door zijn ervaring en expertise heeft hij de ultieme keepershandschoen kunnen ontwikkelen voor zowel volwassenen als kinderen. Wanneer u deze avond een paar RWLK keepershandschoenen aanschaft ontvangt u een gratis voetbaltrainer van Pure2Improve!

15% korting op Knap'man compressiekleding

Ook zijn de productexperts van Knap’man op de Keepers Info-avond aanwezig om een presentatie te geven over hun compressiekleding. Deze wordt gedragen door spelers in alle grote voetbalcompetities en helpt blessures herstellen en voorkomen (zoals de veel voorkomende hamstringblessure). Knap’man compressiekleding zorgt voor extra uithoudingsvermogen, meer kracht en extra stabiliteit. Tijdens de Keepers Info-avond kunnen zij u advies op maat geven en ontvangt u maar liefst 15% korting op de artikelen van Knap’man in onze collectie.

Win!

Ter promotie van de Keepers Info-avond organiseren wij ook nog een te gekke winactie, houd daarvoor onze social media kanalen in de gaten!

Terug naar nieuwsoverzicht
Winkelwagen