Kerstcadeaus voor de hele familie!

December staat bekend als de maand van de cadeautjes. De Sint is het land net uit en je kunt alweer op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een van je familieleden. Gelukkig hebben wij bij De Wit Schijndel genoeg leuks voor jong en oud.

Zolang het maar buiten is

Is hij een echte outdoor liefhebber? Voor een enthousiaste wandelaar bieden de Sidas 3 Feet outdoor inlegzolen comfortabele ondersteuning. Verder is een drinkfles met een lekker drankje altijd welkom. Of pakt hij liever de fiets voor een grote tocht door de natuur, dan is het handig om een fietskaart van Falk op zak te hebben. Tot slot is een fietstas een praktische toevoeging voor onderweg.

Caravan, boompje, beestje

Besteedt zij meer tijd in de caravan, dan in het huis? Dan hebben wij een aantal leuke tips om het huis op wielen nog gezelliger te maken. Zo zorgt de moderne lamp van Outwellvoor vrolijke verlichting. Wellicht eenEurom kachel om een warme en gezellige sfeer te creëren. Of misschien wel een lekker gerecht uit de paella pan opgediend op een Bardani campingservies set. Tenslotte zijn oprijblokken een must-have, dat staat zo vast als een huis.

Sportief, actief en manlief

Je hebt van die mensen die steeds sneller, harder en meer willen tijdens het sporten. Voor de hardlopers die zelfs in de kou blijven gaan zorgt een nieuwe hardloopbroek voor extra motivatie. Blijven ze liever binnen in de sportschool, dan kunnen ze al hun sportspullen meenemen in een handige sporttas van Nike. Of wordt er gehoopt op een mooie ijsbaan? Dan kan dieijshockeystick maar vast binnen zijn!

Een ode aan de mode

Je kent ze vast wel; dames die niet zonder merkkleding de deur uit stappen. Een zeer modieus cadeau is de Goldbergh Buff, een warme en stijlvolle vervanger van een sjaal. Staat er nog een wintersportvakantie op de planning? Dan zijn de bretels van Protest een leuk kleinigheidje. Voor de echte huismus hebben we ook genoeg leuks in onze winkel, zoals de glitter en glamour sloffen van Apollo.

Help, een tiener

Wat spookt er nou rond in dat hoofd? Dat weet niemand, maar wij weten wel wat erop past. De hippe en kleurrijke mutsen van Poederbaas of BARTS, deze staan garant voor een glimlach bij het uitpakken. Hadden ze toch liever merkkleding verwacht? Dat is voor ons geen verrassing. In onze megastore vindt u de meest moderne merken, waaronder The North Face, Lyle & Scott en Superdry.

Iets leuks voor de kleine

Lastig hè, Sinterklaas heeft ze bijna alles al gegeven. Gelukkig hebben we bij De Wit Schijndel genoeg cadeautjes om de kids opnieuw te verrassen met iets leuks. Een echte Disney rugzak met hun favoriete cartoonpersonages, zoals Lightning McQueen of Sneeuwwitje. Spelen ze het liefst buiten, dan heeft Moses veel leuke speeltjes om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur.


Heb je het ideale kerstcadeau gevonden of ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze website of kom langs bij De Wit Schijndel!