Familieweekend bij De Wit Schijndel!

Op 17, 18 en 19 mei vindt het familieweekend weer plaats bij De Wit Schijndel! Dit weekend geniet u bij ons van gezellige muziek, lekker eten en unieke activiteiten voor het hele gezin. Ter gelegenheid is onze megastore van 70.000 m² deze week ook op zondag geopend. U kunt bij ons terecht voor een groot aanbod aan tuinmeubelen, kampeerartikelen, sport collecties, barbecues en zwembaden.

Mizuno in Schijndel
Op zaterdag 18 mei zal er een expert van Mizuno bij ons in de winkel aanwezig zijn om u uitleg te geven over de ruime collectie sportschoenen die De Wit Schijndel in zijn assortiment heeft. Zij kunnen u, samen met onze deskundige collega’s advies op maat geven over onze de juiste sportschoenen. Daarnaast krijgt u een gratis t-shirt bij aanschaf van Mizuno schoenen.

Een dagje uit voor het hele gezin
Op zondag 19 mei zal het terrein voor onze winkel worden verbouwd tot een groot evenemententerrein. Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van muziek van Small Talk terwijl uw kinderen trampoline kunnen springen of zich laten schminken. Er zullen specialisten aanwezig zijn van merken als Gently, Sodastream en Campingaz die product demonstraties geven. Test u liever zelf uit? Dat kan! Probeer de schoenen van ON en Salomon uit in de vorm van een uitgezette wandelroute of maak een rondje op een Segway op het parcours dat door hen wordt uitgezet.

Napoleon Kids Q Barbecue wedstrijd
Napoleon organiseert ook dit jaar weer de Kids Q barbecue wedstrijd! Hier mogen 8 kinderen tegen elkaar strijden om het leukste, lekkerste en mooiste gerecht te maken. De kinderen krijgen een ‘black box’ met ingrediënten waarvan zij het gerecht zullen maken. Ze maken hun gerechtje af met kruiden, sauzen en rubs van Grate Goods. De jury proeft en kiest een winnaar. Deze gelukkige winnaar zal met een nieuwe TravelQ barbecue naar huis gaan!

De Kids Q zal starten om 13.00 uur. Wij loten 8 kinderen vanaf 8 jaar uit die mee mogen doen. U kunt uw kinderen aanmelden door de voor- en achternaam + leeftijd van uw kinderen te mailen naar marketing@dewitschijndel.nl of reageer op ons Facebook evenement.

Alles voor kamperen, tuin en sport vindt u onder één dak bij De Wit Schijndel!