Nieuws

 1. ISU World Cup

  Tweede ticket ISU World Cup schaatsen gratis!

  07-11-2017
  Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017 vindt de ISU World Cup plaats in Heerenveen. Als sportliefhebber wilt u dit schaatsspektakel in Thialf niet missen. De Wit Schijndel biedt u de kans om de eerste ISU World cup van dit seizoen van dichtbij mee te maken.De tickets voor de staantribune zijn eenvoudig te bestellen. Ga naar de ticketpagina en volg onderstaande stappen. Gebruik vouchercode DEWIT. ... Lees verder
 2. Wax- en slijpactie

  Wax- en slijpactie

  04-10-2017
  Wax- & Slijpactie: 10,- korting op een ski of snowboard onderhoudsbeurt naar keuze. Nu met vroegboekkorting al vanaf 9,95!Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2017. Voorbeeld basisbeurt: Voorslijpen, loopvlak en structuur slijpen, staalkanten slijpen, High Tech radiaal tuning, warm waxen en polijsten. Ski’s normaal 19,95 met vroegboekkorting nu slechts 9,95 Snowboard normaal 29,95 met vroegboekkor... Lees verder
 3. Winterweberen 2017: korting op de Weber Grill Academy workshops!

  Winterweberen 2017: korting op de Weber Grill Academy workshops!

  03-10-2017
  Bij Weber duurt het barbecueseizoen het hele jaar lang. Voor de barbecueliefhebbers die ook in herfst en winter heerlijk willen grillen heeft Weber ook dit jaar weer speciale kortingen en prachtige producten. Nieuw zijn de rode limited editions van deze iconische barbecues:Genesis II E-410 GBS crimson redMaster-Touch GBS Special Edition redHet stoere geëmailleerde barbecueservies maakt uw winterbarbecue complee... Lees verder
 4. Mizuno Indoor Club Tour

  Mizuno Indoor Club Tour

  12-09-2017
  De Wit Schijndel organiseert op zaterdag 16 september in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale dag. Hier kunt u vrijblijvend de allernieuwste indoor schoenen proberen! Daarbij krijgt u schoenadvies op maat van een Mizuno expert. We ontvangen u daarom graag op 16 september in Schijndel. Het team van De Wit Schijndel en de Mizuno Tech Rep kunnen u alles vertellen wat u wilde weten over indoor schoenen e... Lees verder
 5. Wegens overweldigend succes kans op langere levertijd bij uw bestelling

  Wegens overweldigend succes kans op langere levertijd bij uw bestelling

  06-07-2017
  Update 20/7:De standaardlevertijd voor onlinebestellingen is vanaf heden gewijzigd naar 1-3 werkdagen! De afgelopen weken hebben wij een enorm aantal bestellingen in onze webshop ontvangen. Veel van onze klanten bereiden zich voor op de zomervakantie, waardoor liefhebbers van kamperen, tuin en sport de weg naar De Wit Schijndel hebben gevonden. Dankzij onze vernieuwde website, concurrerende prijzen, uitstekende... Lees verder
Nieuwsbrief