Nieuws

 1. Nooit meer een lekke band op uw vouwwagen met Tyreseal

  Tyreseal: Nooit meer een lekke band op vouwwagen of caravan

  23-01-2014
  Nooit meer een lekke band op uw vouwwagen, camper of caravan? Dat kan nu met Tyreseal, een bandensealant die elke lek op het loopvlak van de band direct dicht. Gewoon tijdens het rijden! Het is nu mogelijk de banden van uw nieuwe vouwwagen of van uw eigen caravan, camper of vouwwagen bij De Wit Schijndel te laten behandelen met Tyreseal. Onze werkplaats is nu namelijk een officieel servicepunt van Tyreseal.U rijdt... Lees verder
 2. De waarheid achter de skottelbraai!

  De waarheid achter de skottelbraai!

  07-10-2013
  Het begon allemaal met een reactie van Bart en Susan op een informatieve tweet van De Wit: "Zuid-Afrikaanse boeren bakten vroeger vlees in een ploegschaar. Dat noemen we nu een #skottelbraai." Daar waren Bart en Susan het niet helemaal mee eens...Het heeft even geduurd… maar we hebben het uitgezocht hoor! Onze zoektocht naar de ‘waarheid achter de skottelbraai’ duurde bijna 3 maanden en liep van een beke... Lees verder

11/11

 1. 1
 2. ...
 3. 9
 4. 10
 5. 11
Nieuwsbrief