DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Neyfik Sprayschuim brandblusser

Niet op voorraad
37,50
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Neyfik Sprayschuim brandblusser

De sprayschuim brandblusser van Neyfik is een lichtgewicht blusser die door iedereen te bedienen is. Een effectieve en gebruiksvriendelijke blusser voor een beginnende brand door het praktische spuitsysteem. De spray is bruikbaar bij temperaturen tussen -15°C en 60°C graden. Geschikt voor zowel vaste stoffen (brandklasse A) als vloeistoffen (brandklasse B). Voorkom erger en grijp snel in met deze kleine, krachtige Neyfik brandblusser.

Specificaties: Neyfik Sprayschuim brandblusser

  • Naam: Sprayschuim brandblusser
  • PLU: 1153267
  • Merk: Neyfik
  • Brandklasse: A en B
  • Inhoud: 750 ml
  • Kleur: Rood
  • Bijzonderheden: Niet geschikt voor vetbranden
    Bestand tegen temperaturen tot -15°C

Recensie: Neyfik Sprayschuim brandblusser

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief