NDS Group Power Service Gold acculader

Niet op voorraad
Vanaf:

299,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: NDS Group Power Service Gold acculader

De Power Service Gold acculader van NDS is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij campers en caravans, maar ook als laadomvormer voor zonnepanelen. Dit is het nieuwste model elektronische acculaders die aan de hand van een microprocessor 12 volt service-accu’s sneller en volledig op kan laden. De lader kan door drie verschillende krachtbronnen gevoed worden, namelijk een wisselstroomdynamo, een zonnepaneel en een netlader.


De lader is geschikt voor zowel gel-, Agm- als de traditionele natte loodzuur accu’s. Via een schakelaar kan worden aangegeven welk type accu er opgeladen wordt. Dit zorgt voor de optimalisatie van laadcurven, waardoor deze acculader twee keer zo snel werkt als een wisselstroomdynamo. Een krachtige lader die veelzijdig inzetbaar is.


De Power Service Gold is verkrijgbaar in een 25 en 30 Ampère uitvoering.

Specificaties: NDS Group Power Service Gold acculader

 • Naam: Power Service Gold acculader
 • PLU: 1178311C
 • Merk: NDS Group
 • Geschikt voor: Campers, caravans, boten en zonnepanelen
 • Aansluitingen: 12 volt
 • Ingangsspanning: PWS Gold 25-M:
  Wisselstroomdynamo: min. 70 A
  Zonnepaneel: max. 250 watt
  Netlader: 115/230 volt

  PWS Gold 30-M:
  Wisselstroomdynamo: min. 90 A
  Zonnepaneel: max. 250 watt
  Netlader: 115/230 volt
 • Uitgangsspanning: PWS Gold 25-M:
  Wisselstroomdynamo: max. 25 A
  Zonnepaneel: max. 20 A
  Netlader: max. 15 A

  PWS Gold 30-M:
  Wisselstroomdynamo: max. 30 A
  Zonnepaneel: max. 20 A
  Netlader: max. 20 A
 • Afmetingen: 228 x 135 x 95 mm (l x b x h)
 • Gewicht: ± 1700 gram
 • Uitvoering: 25 Ampère 30 Ampère

Recensie: NDS Group Power Service Gold acculader

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief