MoTip Leer Conditioner spray

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
8,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: MoTip Leer Conditioner spray

Deze Conditioner spray van MoTip is een gebruiksvriendelijk product voor de onderhoud van (kunst)lederen bekleding. De conditioner zorgt voor een grondige reiniging en bescherming van uw auto-interieur. Daarbij vermindert de vuilaanhechting en wordt het leer geconditioneerd. Voor gebruik dient u de spuitbus te schudden, om vervolgens een dunne laag aan te brengen op het oppervlak. Poets de conditioner met een droge, zachte doek uit en uw bekleding straalt als vanouds.

Specificaties: MoTip Leer Conditioner spray

  • Naam: Leer Conditioner spray
  • PLU: 1112071-0004
  • Merk: MoTip
  • Geschikt voor: Leer en kunstleer
  • Verwijdert: Vuil
  • Inhoud: 600 ml

Recensie: MoTip Leer Conditioner spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief