MoTip Insect Cleaner reinigingsmiddel

Op voorraad
Vanaf:

7,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: MoTip Insect Cleaner reinigingsmiddel

Het Insect Cleaner reinigingsmiddel van MoTip is een intensief schoonmaakmiddel voor het verwijderen van insecten(resten). Deze gebruiksvriendelijke reiniger is verkrijgbaar in een transparante spray en een schuim. Beide bevatten tenside voor een nog effectievere werking. Het middel is geschikt voor kunststoffen en gelakte onderdelen. Breng de Insect Cleaner rijkelijk aan, laat het inwerken en verwijder het vuil met een doek of speciale insectenspons.

Specificaties: MoTip Insect Cleaner reinigingsmiddel

  • Naam: Insect Cleaner reinigingsmiddel
  • PLU: 1112071C
  • Merk: MoTip
  • Geschikt voor: Kunststof en gelakte onderdelen
  • Verwijdert: Insecten(resten)
  • Inhoud: Transparante spray: 500 ml
    Schuim: 600 ml
  • Varieteit: Schuim Transparante spray

Recensie: MoTip Insect Cleaner reinigingsmiddel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief