MoTip Glass Cleaner reinigingsmiddel

Op voorraad

8,84

6,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: MoTip Glass Cleaner reinigingsmiddel

Het Glass Cleaner reinigingsmiddel van MoTip is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en het ontvetten van uw autoruiten. Dankzij het hoog oplossend vermogen laat de reiniger geen strepen achter. Breng de schuim aan op het glas, laat het even inwerken, verdeel het product gelijkmatig met een doek over uw ruit en wrijf het vervolgens droog met een doek. In een handomdraai heeft u weer uitstekend zicht op de weg.

Specificaties: MoTip Glass Cleaner reinigingsmiddel

  • Naam: Glass Cleaner reinigingsmiddel
  • PLU: 1132297
  • Merk: MoTip
  • Geschikt voor: Glas
  • Verwijdert: Vuil en vet
  • Inhoud: 600 ml

Recensie: MoTip Glass Cleaner reinigingsmiddel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief