Moses Krabbelkäfer Bladeren- en bloemenpers

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Moses Krabbelkäfer Bladeren- en bloemenpers

Deze bladeren- en bloemenpers van Moses is een mooie pers die ervoor zorgt dat u blaadjes en bloemen kunt drogen. Trek erop uit met uw kind(eren) en ga op zoek naar allerlei verschillende blaadjes en bloempjes. De pers zorgt ervoor dat u en uw kinderen voor langere tijd van de natuur kunnen genieten. Dankzij de speciale pers blijven de kleuren van de bladeren/bloemen voor maanden gewaarborgd. Inclusief 6 kartonnetjes en speciaal droogpapier om het proces goed te laten verlopen. Is uw kind onder de 4 zorg dan dat u er altijd bij bent als de pers gebruikt wordt.

Specificaties: Moses Krabbelkäfer Bladeren- en bloemenpers

  • Naam: Krabbelkäfer Bladeren- en bloemenpers
  • PLU: 1242591
  • Merk: Moses
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting : 18 x 18 cm (l x b)

Recensie: Moses Krabbelkäfer Bladeren- en bloemenpers

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief