Moses Expeditie Natuur stethoscoop

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Moses Expeditie Natuur stethoscoop

Deze stethoscoop van Moses is een echte verpleegkundige stethoscoop. U kunt natuurlijk het lichaam beluisteren met deze stethoscoop, denk aan de longen, het hart of de buik. Maar waar deze stethoscoop ook voor gebruikt kan worden is het beluisteren van de natuur. Ga de natuur in en zoek knabbelende houtwormen, kruipende kevers die onder het hout lopen of luister via de boom naar een specht. Zo kunt u de stethoscoop ook in een andere omgeving gebruiken en veel nieuwe dingen ontdekken in de natuur.

Specificaties: Moses Expeditie Natuur stethoscoop

  • Naam: Expeditie Natuur stethoscoop
  • PLU: 1242584
  • Merk: Moses
  • Kleur: Rood - zilver
  • Afmeting : 77 cm
  • Gewicht: 160 gram

Recensie: Moses Expeditie Natuur stethoscoop

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief