ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Moses Expeditie Natuur beker met loep

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Moses Expeditie Natuur beker met loep

Met deze beker met loep van Moses kunt u kleine diertjes uitvergrootte, zo kunt u zelfs de kleinste dieren te detecteren. De loep geeft u de mogelijkheid om 2x of 4x de inhoud van het bekertje te vergroten. De loep is bevestigd aan de bovenzijde van beker. Aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties: Moses Expeditie Natuur beker met loep

  • Naam: Expeditie Natuur beker met loep
  • PLU: 1242586
  • Merk: Moses
  • Kleur: Rood - groen
  • Afmeting : 7,5 cm
  • Diameter: 6,2 cm

Recensie: Moses Expeditie Natuur beker met loep

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief