Flow Minx snowboard bindingen dames black

Alleen online

200,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Minx snowboard bindingen dames black

De Minx snowboard bindingen van Flow zijn de meest populaire dames bindingen. De bindingen hebben een soepelere flex waardoor ze toegankelijker zijn.

Comfortabele snowboard bindingen

Deze snowboard bindingen zijn bij de tenen en hiel voorzien van een EVA voetbed voor een betere ondersteuning. Dit komt ook het comfort ten goede. Ook is de Fusion PowerStrap geheel naar wens af te stellen. De straps zijn zo ontwikkeld dat dit ook met handschoenen aan geen enkel probleem is.

Specificaties: Flow Minx snowboard bindingen dames black

  • Naam: Minx snowboard bindingen dames black
  • PLU: 1246001C
  • Merk: Flow
  • Bindingsoort: Fusion PowerStrap
  • Stijfheid: 5/10
  • Artikelnummer: 560023
  • Maat: M L

Recensie: Flow Minx snowboard bindingen dames black

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief