ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Mercian Miniature Training hockeyballen

Niet op voorraad
7,50
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Mercian Miniature Training hockeyballen

De set Mercian Miniature Training hockeyballen bestaat uit drie kleine trainingsballen in opvallende kleuren. Iedere set bestaat uit drie verschillende gekleurde ballen.

Ideale trainingsballen

Deze speciale trainingsballen hebben het formaat van een golfbal. Door dit kleinere formaat zijn deze ballen ideaal om controle, dribbelen en passen te trainen. Zowel junioren als senioren kunnen uitstekend met deze ballen trainen. De Miniature Training ballen zijn niet geschikt om met een keeper te trainen of te gebruiken als golfbal.

Specificaties: Mercian Miniature Training hockeyballen

  • Naam: Miniature Training hockeyballen
  • PLU: 1127091
  • Merk: Mercian
  • Geschikt voor: Training
  • Bijzonderheden: Drie kleuren per set van drie ballen

Recensie: Mercian Miniature Training hockeyballen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief