HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Mepal Synthesis saladebestek

Op voorraad

5,99

5,39

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Mepal Synthesis saladebestek

Het Synthesis saladebestek is gemaakt van melamine, een van de hardste kunststoffen. Het saladebestek is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Specificaties: Mepal Synthesis saladebestek

  • Naam: Synthesis saladebestek
  • PLU: 1000159C
  • Merk: Mepal
  • Kleur: EOS blauw, EOS lime, EOS geel, EOS pink, Azur, Wit
  • Materiaal: Kunststof(melamine)
  • Extreme temperatuur: 180°C
  • Geschikt voor: Bovenste rek vaatwasser, Niet geschikt voor de magnetron, Niet geschikt voor de diepvries
  • Kleur: Azur EOS Geel EOS Lime Rood Wit Zwart

Recensie: Mepal Synthesis saladebestek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief