HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

tot -71%

Gebaksvorkjes set á 4 stuks

Mepal Gebaksvorkjes set á 4 stuks

Niet op voorraad

6,99

2,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Mepal Gebaksvorkjes set á 4 stuks

De gebaksvorkjes van Rosti Mepal worden geleverd per 4 stuks en zijn gemaakt van ABS kunststof met RVS delen. De set wordt bij elkaar gehouden met een kunststof clip en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Specificaties: Mepal Gebaksvorkjes set á 4 stuks

  • Naam: Gebaksvorkjes set á 4 stuks
  • PLU: 1000670C
  • Merk: Mepal
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Materiaal: Kunstof(ABS), RVS
  • Extreme temperatuur: 80°C
  • Geschikt voor: Bovenste rek vaatwasser, Niet geschikt voor de magnetron, Niet geschikt voor de diepvries
  • Kleur: Rood

Recensie: Mepal Gebaksvorkjes set á 4 stuks

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief