Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Rosti Mepal Asbak met deksel

Op voorraad

4,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Rosti Mepal Asbak met deksel

Zeer praktische asbak voor binnen en buiten die uit twee delen bestaat. As en sigaretten kunnen door middel van het oplichten van de deksel in de opvangbak bewaard worden. Doordat de asbak afsluitbaar is ontstaan er geen smeulende resten en worden nare geurtjes beperkt. Deze asbak van Mepal is gemaakt van melamine waardoor de asbak eenvoudig in de vaatwasser te reinigen is. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Specificaties: Rosti Mepal Asbak met deksel

  • Naam: Asbak met deksel
  • PLU: 1000244C
  • Merk: Rosti Mepal
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Lengte: 6 cm
  • Diameter: Ø 10 cm
  • Geschikt voor: Gebruik in de vaatwasser
  • Materiaal: Melamine (kunststof)
  • Kleur: EOS Geel EOS Lime Latin blue Latin pink Latin yellow Luna Rood Ocean Wit

Recensie: Rosti Mepal Asbak met deksel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief