2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

123 Products Press vuilwatertank en -leiding reiniger

Op voorraad
Vanaf:

8,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 123 Products Press vuilwatertank en -leiding reiniger

Press vuilwatertank en -leiding reiniger van 123 Products is geschikt voor het schoonmaken van het vuilwatersysteem in caravans en campers. Press verwijdert slijm en andere aanslag, die vaak een hinderlijke stank veroorzaken, uit de afvalwatertank én de leidingen. Het reinigingsmiddel laat een zeepfilm in de leiding achter waardoor de hechting van nieuwe vervuiling wordt tegengegaan.

Gebruiksvriendelijke werking

Giet eenvoudig de Press reiniger in de afvoer(en). Het reinigingsmiddel loopt door de leidingen naar de vuilwatertank. Voeg, afhankelijk van de vervuiling, 4 tot 7 liter water toe en laat het 15 tot 20 minuten inwerken. Spoel vervolgens de restanten weg met ruim water en laat het geheel in de afvalwatertank staan. Leeg de vuilwatertank op een daarvoor geschikt lozingspunt. Spoel daarna het hele systeem door met schoon water. Het systeem is nu weer klaar voor gebruik.

Niet geschikt voor drinkwatertanks

De reiniger is verkrijgbaar in verschillende formaten. De 500 ml reiniger is geschikt voor afvalwatertanks tot 80 liter capaciteit. Voor grotere vuilwatertanks biedt de 1 liter fles een fijne uitkomst. Om hinderlijke geuren te neutraliseren en een frisse geur te creëren, is het aan te bevelen om na reiniging van de watertank de Geurneutralisator van 123 Products toe te voegen aan de afvaltank.

Specificaties: 123 Products Press vuilwatertank en -leiding reiniger

 • Naam: Press vuilwatertank en -leiding reiniger
 • PLU: 1057328C
 • Merk: 123 Products
 • Geschikt voor: Vuilwatertank en -leidingen
 • Verwijdert: Alle aanslag
  Niet geschikt voor het verwijderen van kalk
 • Inhoud: Verkrijgbaar in verschillende formaten
 • Verbruik: 500 ml (tot maximaal 80 liter afvalwatertank)
 • Tip: Voeg na het reinigen Geurneutralisator van 123 Products aan de tank toe voor een frisse geur
 • Inhoud: 1 liter 500 ml

Recensie: 123 Products Press vuilwatertank en -leiding reiniger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief