Memo Europe M-Star opklapbare fietsendrager

Schrijf een review

Op bestelling

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Memo Europe M-Star opklapbare fietsendrager

De M-Star opklapbare fietsendrager van Memo Europe is de meest ideale fietsendrager voor het vervoeren van E-bikes. De drager wordt namelijk op kniehoogte gemonteerd, waardoor uw fietsen nauwelijks opgetild hoeven te worden. Met een maximaal draagvermogen van 75 kg is de M-Star geschikt voor het vervoeren van twee (elektrische) fietsen.

Opklapbaar

Wanneer de fietsendrager niet in gebruik is, kunt u deze gewoon op het chassis gemonteerd laten. De M-Star is namelijk zo ontworpen dat u deze op kunt klappen. In dat geval wordt er circa 40 cm aan ruimte bespaard, waardoor de drager beduidend minder uitsteekt. Zeer praktisch wanneer uw voertuig gestald staat.


Dit product wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Memo Europe M-Star opklapbare fietsendrager

 • Naam: M-Star opklapbare fietsendrager
 • PLU: 1153259
 • Merk: Memo Europe
 • Materiaal: Staal
  Aluminium
 • Gewicht: ± 25 kg
 • Draagvermogen: 75 kg
 • Opklapbaar: Ja
 • Afmetingen: Breedte: 175 cm
  Diepte: 70 cm
  Diepte ingeklapt: 30 cm
 • Geschikt voor: Twee (elektrische) fietsen

Recensie: Memo Europe M-Star opklapbare fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief