Memo Europe Fiat Ducato schuifbare scooterdrager

Schrijf een review

Op bestelling
Vanaf:

1869,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Memo Europe Fiat Ducato schuifbare scooterdrager

Deze scooterdrager van Memo Europe is geschikt voor verschillende uitvoeringen van de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper. Een ideale eigenschap van deze drager is dat deze naar links geschoven kan worden. Zo behoudt u toegang tot de achterzijde van het voertuig, via de rechterachterdeur.

Slijtvaste beschermlaag

De Memo Europe scooterdrager is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van uw favoriete vervoersmiddel. De drager is gemakkelijk te monteren op uw kampeerbus en ook weer eenvoudig te verwijderen. Gemaakt van geanodiseerd aluminium en verzinkt stalen onderdelen, wat resulteert in een slijtvaste drager.


Dit product wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Memo Europe Fiat Ducato schuifbare scooterdrager

  • Naam: Fiat Ducato schuifbare scooterdrager
  • PLU: 1244145C
  • Merk: Memo Europe
  • Materiaal: Aluminium
    Staal
  • Uitvoering: Verkrijgbaar voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper, Mercedes Sprinter en Volkswagen Crafter
  • Inclusief: Adapters, scooterdrager inclusief lichtlijst, rails en oprijgoot
  • Uitvoering: Fiat Ducato 230-244 / Peugeot Boxer / Citroën Jumper van 1994 tot 06/2006 Fiat Ducato X250 / Peugeot Boxer / Citroën Jumper vanaf 2006, L1-L3 Fiat Ducato X250 / Peugeot Boxer / Citroën Jumper vanaf 2006, L4 Mercedes Sprinter / Volkswagen Crafter vanaf 2006

Recensie: Memo Europe Fiat Ducato schuifbare scooterdrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief