Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

Schrijf een review

Niet op voorraad
Vanaf:

134,50

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

De stootwielen van Memo Europe dienen ter montage op een chassis of chassisverlenging. De set bestaat uit twee wielen inclusief montagemateriaal en voorkomt dat het chassis van uw voertuig de grond raakt bij het op en af rijden van drempels, garages en boten.

Eenvoudige montage

Het is raadzaam om de wielen zo ver mogelijk aan de achterzijde van de camper te monteren. Op die plek is de bescherming optimaal. Houdt er rekening mee dat het soms nodig is om extra gaatjes in de chassisverlenging te boren om de stootwielen te monteren. Voorkom schade aan uw voertuig met deze afrolwielen van Memo Europe. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.


Dit product wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

  • Naam: Chassisverlenging stootwielen
  • PLU: 1244122C
  • Merk: Memo Europe
  • Materiaal: Houder: gegalvaniseerd staal
    Wielen: nylon
  • Uitvoeringen: Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Uitvoering: Hoge uitvoering Universeel vlak

Recensie: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief