Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

(1)
Op bestelling

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

De stootwielen van Memo Europe dienen ter montage op een chassis of chassisverlenging. De set bestaat uit twee nylon wielen inclusief montagemateriaal en voorkomt dat het chassis van uw voertuig de grond raakt bij het op en af rijden van drempels.

Eenvoudige montage

Het is raadzaam om de wielen zo ver mogelijk aan de achterzijde van de camper te monteren. Op die plek is de bescherming optimaal. Houd er rekening mee dat het soms nodig is om extra gaatjes in de chassisverlenging te boren om de stootwielen te monteren. Voorkom schade aan uw voertuig met deze afrolwielen van Memo Europe.

Specificaties: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

 • Naam: Chassisverlenging stootwielen
 • PLU: 1244122
 • Merk: Memo Europe
 • Materiaal: Nylon, Staal
 • Speciale bestelling: Dit product wordt speciaal voor u besteld. Het valt daarom niet onder de zichttermijn en kan derhalve niet worden geretourneerd.
 • Artikelnummer: 25155

Recensie: Memo Europe Chassisverlenging stootwielen

 • Camper stootwielen
  Henk Hak, 04-11-2018
  Perfecte stootwielen onder mijn Alkochassis, gaten zitten er al, niet hoeven te boren. Prima bevestigingsmateriaal.Met steek en een ring- of dopsleutel zitten ze er in 10 minuten onder.Nu blijft mijn stalen achterbalk heel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief