Mellerud Sanitair reiniger

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Mellerud Sanitair reiniger

Om te zorgen dat uw sanitaire ruimtes hygiënisch schoon worden en blijven, kunt u in uw camper, caravan of boot gebruik maken van Mellerud Sanitair reiniger. Deze reiniger is bedoeld voor alle zuurbestendige oppervlakken en verwijdert snel en grondig alle onzuiverheden in en om uw sanitaire voorzieningen.

Kalk- en watervlekkern, zeepresten, roest & andere vervuilingen zijn geen punt

Snel en grondig zorgt Mellerud Sanitair reiniger voor een stralende glans zonder strepen. U besproeit het te behandelen oppervlak, laat dit kort inwerken en met water afspoelen. Gebruik de reiniger regelmatig. De reiniger verhindert namelijk het aanhechten van aanslag en maakt de volgende poetsbeurt makkelijker.

Specificaties: Mellerud Sanitair reiniger

  • Naam: Sanitair reiniger
  • PLU: 1166788
  • Merk: Mellerud
  • Geschikt voor: Alle zuurbestendige oppervlakken
  • Verwijdert: Kalk- en watervlekken, zeepresten, roest en andere vervuilingen
  • Inhoud: 0,5 liter
  • Inclusief: Sproeipistool

Recensie: Mellerud Sanitair reiniger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief