Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact

Matten & luchtbedden kopen

Tijdens uw vakantie wilt u niet of zo min mogelijk inleveren aan slaapcomfort. Met zogenaamde oplegmatrassen kunt u een ‘gewone’ mat of luchtbed enorm opwaarderen en net als thuis genieten van een uitstekende nachtrust. Een goed slaapmatje onder uw slaapzak is in alle gevallen essentieel voor de isolatie. Want uw slaapzak kan nog zo warm zijn, als u niet zorgt voor een afdoende isolatie onder de slaapzak krijgt u het ’s nachts alsnog koud. Lees meer

Self-inflating matrassen

Als u moet letten op het gewicht en de compactheid van een luchtbed, zijn de zogenaamde self-inflating (of zelfopblazende) matrassen ideaal. De uitvinding van de self-inflating matrassen heeft ervoor gezorgd dat u tijdens uw vakantie comfortabel en warm kunt slapen, zonder dat u een pomp nodig heeft om het matras op te kunnen blazen. Zeker voor kampeerders die niet te veel willen meesjouwen, is het self-inflating matras een geweldige uitvinding. Het matras is immers licht en neemt weinig ruimte in, terwijl u toch beschikt over een (bijna) volwaardig slaapmatras.

Plaids en stoelhoezen

Het is handig om extra dekens of plaids achter de hand te hebben als u een keer te maken krijgt met een koude nacht. Of als u ’s avonds toch nog wat langer buiten wilt zitten. Met een Trekker Lounge Kit of Compack Chair hoes van Therm-a-Rest bouwt u een self-inflating slaapmat eenvoudig om tot een comfortabele zitstoel. Bij de Lounge Kit hoeft u de hoes zelfs niet te verwijderen, zodat u altijd razendsnel een verstelbare stoel of matras bij de hand hebt.

Matten & matrassen bij De Wit Schijndel

In onze winkel in Schijndel kunt u het volledige assortiment matten & matrassen uitgebreid bekijken? Weet u precies welke mat of matras u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Veel artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op het internet vinden.

Winkelwagen
Verlanglijst
Uw favoriete artikelen bewaren, bekijken of delen? Log in of maak een account.
    • :
Er staan geen artikelen op uw verlanglijst.