Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Marvella Verandawand hoog

Op voorraad
Vanaf:

87,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Marvella Verandawand hoog

De hoge verandawand met raam is een universele verandawand, geschikt voor elke luifel zonder voorwand. Door deze wand met raam te plaatsen zit u comfortabel uit de wind en behoudt u toch het zicht naar buiten. Wordt zeer eenvoudig bevestigd door een optioneel verkrijgbare verandastang door de tunnel aan de bovenzijde te schuiven en te bevestigen aan de staanders.

Specificaties: Marvella Verandawand hoog

  • Naam: Verandawand hoog
  • PLU: 1083862C
  • Merk: Marvella
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Kleur: Grijs
  • Exclusief: Verandastang
  • Geschikt voor: Zowel links als rechts te gebruiken
  • Bijzonderheden: Voor het bepalen van de maat, dient de exacte afstand tussen het midden en de hoek van de petluifel gemeten te worden. Dit is de ringafstand.
  • Maat: Maat 1: Penmaat tot 150 cm Maat 2: Penmaat 151 tot 188 cm Maat 3: Penmaat 189 tot 225 cm Maat 4: Penmaat 226 tot 263 cm Maat 5: Penmaat 264 tot 300 cm

Recensie: Marvella Verandawand hoog

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief