2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Marvella Sombrero trekkersluifel

Op voorraad
Vanaf:

44,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Marvella Sombrero trekkersluifel

De Sombrero caravanluifel van Marvella is een perfecte luifel voor trekkers en andere mobiele reizigers.

Eenvoudig op te zetten

De Sombrero is zeer snel en eenvoudig op te zetten, af te breken en weer op te bergen. Ideaal voor degene die snel schaduw wil creëren zonder veel handelingen te verrichten.

Voldoende beschutting

Zelfs bij minder goed weer geven de Sombrero dakluifels voldoende beschutting. Bij veel voortenten is de Sombrero als zijluifel te gebruiken. Een Sombrero trekkersluifel bestaat uit een recht dak met een buistunnel. In het midden van het dak is een extra afspanmogelijkheid aanwezig. Boren in de caravanwand is niet nodig. De Sombrero's worden door scheerlijnen op spanning gehouden en hebben geen dakliggers nodig. Scheerlijnen en stokken zijn optioneel verkrijgbaar. Het gecoate dak is van Ten Cate All Season materiaal en daardoor afwasbaar en kleurecht.

Afmetingen

De diepte van de Sombrero caravanluifels is 200 cm. De Marvella Sombrero's zijn verkrijgbaar in twee verschillende breedtes: 240 en 300 cm. De omloopmaat van de caravan opmeten is niet nodig. Alleen de lengte van het rechte gedeelte van de caravanrail is belangrijk. Naast de maat is er ook nog keuze uit drie uitvoeringen:

Sombrero Dak, bestaat uit alleen het dak
Sombrero Luxe, bestaat uit het dak en oprolbare voorwand met een groot raam
Sombrero Sunbreaker, bestaat uit het dak en een oprolbare voorwand van Sunbreaker materiaal. Het Sunbreaker materiaal geeft een aangename schaduw en heeft een open structuur zodat er minder warmte onder de luifel blijft hangen. Het gaas materiaal zorgt dat het zicht naar buiten behouden blijft.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de luifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Specificaties: Marvella Sombrero trekkersluifel

 • Naam: Sombrero trekkersluifel
 • PLU: 1038158C
 • Merk: Marvella
 • Diepte: 200 cm
 • Doeklengte: Keuze uit 240 of 300 cm
 • Dak: Ten Cate All Season
 • Frame: Tentstokken zijn optioneel verkrijgbaar
 • Kleur: Grijs
  Sunbreaker Luxe grijs en blauw
 • Inclusief: Caravanpees
 • Exclusief: Haringen, scheerlijnen, stokken, tochtstrook en wielflap
 • Opties: Zijwanden
 • Varieteit: Sombrero Dak Sombrero Luxe Sombrero Sunbreaker
 • Maat: 240 cm 300 cm 360 cm

Recensie: Marvella Sombrero trekkersluifel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief