Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Marvella Schuifluifel caravanluifel

Op voorraad
Vanaf:

114,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Marvella Schuifluifel caravanluifel

De schuifluifel van Marvella is een luifel met een vaste zijwand die naar links of rechts kan worden doorgeschoven. Zo wordt de zijwand, afhankelijk van zon of wind, aan de gewenste zijde geplaatst. Door de eenvoudige constructie is de schuifluifel eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Daarom is het ook een ideale trekkersluifel. Door de zware kwaliteit Ten Cate All Season doek is de luifel kleurecht en afwasbaar.
De diepte van de doorschuifluifel is 235 cm. Een Fix On pees voor schroefloze bevestiging is standaard aanwezig. Boren in de caravanwand is dus niet meer nodig. Stokkensets en luifelframes zijn optioneel verkrijgbaar.


Bij het bestellen van deze luifel is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de luifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Let op: Deze caravanluifel wordt geleverd exclusief haringen, scheerlijnen, frame of stokken, tochtstrook en wielflap

Specificaties: Marvella Schuifluifel caravanluifel

 • Naam: Schuifluifel caravanluifel
 • PLU: 1038147C
 • Merk: Marvella
 • Diepte: 235 cm
 • Dak: Ten Cate All Season
 • Frame: Frames of stokkensets zijn optioneel verkrijgbaar
 • Kleur: Grijs
 • Inclusief: Caravanpees en Fix-on pees
 • Exclusief: Haringen, scheerlijnen, frame of stokken, tochtstrook en wielflap
 • Omloopmaat meten: Download handleiding
 • Maat: Maat 1: Omloopmaat 670-710, Doeklengte 480 Maat 2: Omloopmaat 711-750, Doeklengte 520 Maat 3: Omloopmaat 751-790, Doeklengte 560 Maat 4: Omloopmaat 791-830, Doeklengte 600 Maat 5: Omloopmaat 831-870, Doeklengte 640 Maat 6: Omloopmaat 871-910, Doeklengte 680 Maat 7: Omloopmaat 911-950, Doeklengte 720 Maat 8: Omloopmaat 951-990, Doeklengte 760

Recensie: Marvella Schuifluifel caravanluifel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief