Marvella Schuifluifel caravanluifel

(6)
Op voorraad
Vanaf:

114,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Marvella Schuifluifel caravanluifel

De schuifluifel van Marvella is een luifel met een vaste zijwand die naar links of rechts kan worden doorgeschoven. Zo wordt de zijwand, afhankelijk van zon of wind, aan de gewenste zijde geplaatst. Door de eenvoudige constructie is de schuifluifel eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Daarom is het ook een ideale trekkersluifel. Door de zware kwaliteit Ten Cate All Season doek is de luifel kleurecht en afwasbaar.
De diepte van de doorschuifluifel is 235 cm. Een Fix On pees voor schroefloze bevestiging is standaard aanwezig. Boren in de caravanwand is dus niet meer nodig. Stokkensets en luifelframes zijn optioneel verkrijgbaar.


Bij het bestellen van deze luifel is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de luifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Let op: Deze caravanluifel wordt geleverd exclusief haringen, scheerlijnen, frame of stokken, tochtstrook en wielflap

Specificaties: Marvella Schuifluifel caravanluifel

 • Naam: Schuifluifel caravanluifel
 • PLU: 1038147C
 • Merk: Marvella
 • Diepte: 235 cm
 • Dak: Ten Cate All Season
 • Frame: Frames of stokkensets zijn optioneel verkrijgbaar
 • Kleur: Grijs
 • Inclusief: Caravanpees en Fix-on pees
 • Exclusief: Haringen, scheerlijnen, frame of stokken, tochtstrook en wielflap
 • Omloopmaat meten: Download handleiding
 • Maat: Omloopmaat en doeklengte (cm): Maat 1: Omloopmaat 670-710, Doeklengte 480 Maat 2: Omloopmaat 711-750, Doeklengte 520 Maat 3: Omloopmaat 751-790, Doeklengte 560 Maat 4: Omloopmaat 791-830, Doeklengte 600 Maat 5: Omloopmaat 831-870, Doeklengte 640 Maat 6: Omloopmaat 871-910, Doeklengte 680 Maat 7: Omloopmaat 911-950, Doeklengte 720 Maat 8: Omloopmaat 951-990, Doeklengte 760

6 Recensies voor: Marvella Schuifluifel caravanluifel

 • schuif luifel
  bouman, 27-07-2017
  prima kwaliteit voor een leuke prijs.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Degelijke luifel
  S. Muller, 29-06-2017
  Luifel bevalt prima. Is ook degelijk van kwaliteit. Wij gebruiken de luifel niet als schuifluifel maar als varioluifel voor onze Rapido caravan. Dus beide kanten tot aan de grond. Super!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • pas volgend seizoen echt oordeel
  Fer, 25-09-2016
  Levering was snel en goed. Prijs viel erg mee. Een kleinere maat elders laten maken zou duurder zijn geweest
  Pas volgend seizoen wordt hij in gebruik genomen, maar de verwachtingen zijn hoog.
  Doek is wel zwaarder/ dikker dan luifel die we hadden.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Ook voor aan de kampeerbus prima!
  Carla, 14-07-2016
  Wij hebben een verhoogde Citroen Jumper, met op 220 cm hoogte een tentpeesrail bevestigd. Onze vorige luifel was kapot gegaan en ik wilde eigenlijk zelf een nieuwe maken. Maar het materiaal bleek duurder dan de kant en klare schuifluifel. De luifel is snel en goed geleverd. De kwaliteit van het tentdoek ziet er goed uit. Met vier telescoopstokken (drie aan de voorzijde en één in het verlengde van de tentpeesrail) stond de luifel in een handomdraai. Bij wind zijn elastieken aan te bevelen!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Voldoet uitstekend!!
  Ted, 29-07-2015
  Wij hebben de schuifluifel gekocht met 3 staanders + 3 stormbanden (merk Bo-Camp). Dit geheel is zeer snel op te zetten, wat ook onze intentie was. Het is belangrijk dat je de juiste maat koopt, dan alleen is het mogelijk om de schuifluifel strak te plaatsen. Tip: bij regen de middelste staander in de laagste stand zetten zo creeer je een afvoergoot en krijg je geen waterbuilen in de luifel. Nog een tip: als bescherming voor het doek plastic regenkapjes (hoedjes) plaatsen alvorens de stormbanden op de
  staanders te bevestigen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima luifel!
  Robbert, 11-06-2013
  De luifel is via de webshop aangekocht en op degelijke manier ingepakt aangekomen. Het doek is van prima kwaliteit, en er zitten haringen en tentringen bij. Bij het bestellen van een luifel is een maat groter iets minder vervelend dan bij een voortent. Dit omdat een kleine extra wind-flap aan de andere kant prettig kan zijn.
  En als verrassing van de fabrikant, nog een bon voor een paar dagen camping op de Veluwe! Nu, beter kan het toch niet?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief