Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Marvella Dakluifel caravanluifel

Op voorraad
Vanaf:

75,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Marvella Dakluifel caravanluifel

De Marvella dakluifel is een ideale luifel om snel even op te zetten en in korte tijd weer op te bergen. Perfect voor trekkers dus. Door de uitstekende kwaliteit is de caravanluifel echter ook gemakkelijk voor langere vakanties te gebruiken. Het gecoate dak is namelijk van Ten Cate All Season en is daardoor afwasbaar en kleurecht.
De zonneluifel is 240 cm diep.

Het dak van de dakluifel is standaard voorzien van verstevigingen zodat de luifel ook als voortentluifel gebruikt kan worden. Door het plaatsen van 3 zeilringen is de dakluifel eenvoudig aan de voortent te bevestigen.
Een Fix On pees voor schroefloze bevestiging is standaard aanwezig; boren in de caravanwand is dus niet meer nodig.

Door de afspanpunten aan beide zijden van het dak kan, met de los verkrijgbare spanbandenset, het dak ook zijwaarts strak kan worden afgespannen.
Stokkensets, luifelframes en zijwanden zijn optioneel verkrijgbaar.

Bij het bestellen van deze luifel is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Indien de luifel aan een voortent gebruikt gaat worden dan dient u over de penmaat van de voortent te beschikken. De penmaat is de exacte afstand tussen het midden en de hoek van de petluifel. Download de handleiding voor het opmeten van de penmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.
Luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild.
Is de luifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Specificaties: Marvella Dakluifel caravanluifel

 • Naam: Dakluifel caravanluifel
 • PLU: 1083680C
 • Merk: Marvella
 • Diepte: 240 cm
 • Dak: Ten Cate All Season
 • Frame: Frames of stokkensets zijn optioneel verkrijgbaar
 • Kleur: Grijs
 • Inclusief: Caravanpees en Fix-on pees
 • Exclusief: Haringen, scheerlijnen, frame of stokken, tochtstrook, wielflap en zeilringen
 • Opties: Zijwanden
 • Bijzonderheden: Voorzien van verstevigingen voor gebruik als voortentluifel
 • Omloopmaat meten: Download handleiding
 • Penmaat meten: Download handleiding
 • Maat: Maat 1: Omloopmaat 670-710, Doeklengte 295 Maat 2: Omloopmaat 711-750, Doeklengte 335 Maat 3: Omloopmaat 751-790, Doeklengte 375 Maat 4: Omloopmaat 791-830, Doeklengte 415 Maat 5: Omloopmaat 831-870, Doeklengte 455 Maat 6: Omloopmaat 871-910, Doeklengte 495 Maat 7: Omloopmaat 911-950, Doeklengte 535 Maat 8: Omloopmaat 951-990, Doeklengte 575

Recensie: Marvella Dakluifel caravanluifel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief