HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Lowa Leather waterstop

Niet op voorraad
9,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lowa Leather waterstop

De Lowa Leather waterstop is een milieuvriendelijk impregneermiddel. De spray is geschikt voor op ruw en glad leer, velours- en kunstleer en alle textielcombinaties. De Leather waterstop zorgt ervoor dat het materiaal waterdicht, soepel en vuilwerend blijft. Het ademend vermogen van het materiaal blijft ook behouden.

Gebruikswijze

De spray moet vanaf +/- 20 cm gelijkmatig over het materiaal aangebracht worden. Wanneer u dit gedaan heeft moet het even drogen. De behandeling kunt u, indien nodig, van tijd tot tijd herhalen. De werking van dit product kan versterkt worden door het materiaal te verwarmen, dit kan bijvoorbeeld in de droger.


Specificaties: Lowa Leather waterstop

  • Naam: Leather waterstop
  • PLU: 1207916
  • Merk: Lowa
  • Inhoud: 200 ml
  • Geschikt voor: Ruw en glad leer
    Velours- en kunstleer
    Alle textielcombinaties

Recensie: Lowa Leather waterstop

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief