Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Loksak Opsak waterdichte hoes

Niet op voorraad

12,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Loksak Opsak waterdichte hoes

De Loksak Opsak waterdichte hoes is verpakt per 3 stuks. De zakjes zijn ideaal te gebruiken als opbergzakjes op de camping.

Etenswaren opbergen

Deze stevige zakjes zijn te gebruiken om voedsel in op te slaan. De smaak blijft behouden, terwijl er geen geuren vrijkomen. De waterdichte hoesjes zijn zelfs te gebruiken om vloeistoffen in te bewaren als u met het vliegtuig reist.

Specificaties: Loksak Opsak waterdichte hoes

 • Naam: Opsak waterdichte hoes
 • PLU: 1203465C
 • Merk: Loksak
 • Afmeting : Klein: buitenmaat: 17,8 x 19,7 cm (l x b)
  Binnenmaat: 17,1 x 17,7 cm (l x b)
  Groot: buitenmaat: 23,2 x 27,3 cm (l x b)
  Binnenmaat: 22,5 x 25 cm (l x b)
 • Materiaal: PE film
 • Bijzonderheden: Per 3 stuks verpakt
 • Varieteit: Klein

Recensie: Loksak Opsak waterdichte hoes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief