tot -42%

LL antidiefstal koppelingsslot

Lockloy LL antidiefstal koppelingsslot

Op voorraad

60,50

34,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lockloy LL antidiefstal koppelingsslot

Met een LL antidiefstal koppelingsslot van Lockloy beschermt uw bezittingen. Dit slot voorkomt het ongewenst aan- of afkoppelen van uw caravan, aanhangwagen of trailer. Het dievengilde krijgt het een stuk moeilijker dankzij deze uitvinding.

Bruikbaar tijdens rit

Dit slot is zeer robuust, dankzij de hardstalen uitvoering. Een coating geeft dit product een fraaie uitstraling. Door de montage bouten af te dekken, wordt demontage van de koppeling voorkomen.

Specificaties: Lockloy LL antidiefstal koppelingsslot

  • Naam: LL antidiefstal koppelingsslot
  • PLU: 1060546C
  • Merk: Lockloy
  • Geschikt voor: Caravan, trailer, aanhangwagen
  • Materiaal: Staal, coating
  • Bijzonderheden: Aangekoppeld te gebruiken, maar niet tijdens het rijden
  • Maat: LL250S AK160-AK300

Recensie: Lockloy LL antidiefstal koppelingsslot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief