Raamfix raambeveiliging

Op voorraad

14,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Lock M Out Raamfix raambeveiliging

De Lock M Out Raamfix is een simpele maar zeer doeltreffende raambeveiliging voor campers en caravans. Het stalen handgreepje wordt eenvoudig over de raamsluiting geschoven en voorkomt daarmee effectief inbraken via het raam. Daarmee voorkomt het niet alleen schade en gestolen spullen maar voorkomt het een onveilig gevoel in uw eigen kampeermiddel.

Het raam is het meest kwetsbaar

Voor de deuren van veel campers is al een extra slot te verkrijgen, bijvoorbeeld uit de HeoSafe serie. Maar uit onderzoeken van verzekeraars blijkt dat de ramen van camper en caravan een kwetsbaar punt zijn, welke vrij gemakkelijk van buitenaf te openen zijn. Zelfs mensen die hulp inroepen van hulp- en servicediensten omdat ze zich hebben buitengesloten zien hoe hun raam met groot gemak wordt geopend met behulp van een dun stukje metaal. De ramen van campers en caravans zijn voor inbrekers dus gemakkelijk en stil te openen. De Raamfix van Lock M Out voorkomt echter eenvoudig, en zonder montage, dat de raamsluitingen van buitenaf worden geopend.

Gewoon over de raamsluiting schuiven...

De stalen handgreepjes hoeven niet eens gemonteerd te worden: er komt geen schroevendraaier aan te pas! Sleutels en codes zijn niet nodig. Raamfix wordt heel eenvoudig over de bestaande raamsluiting geschoven. Hierdoor is het van buiten niet meer mogelijk de hendeltjes van de raamsluitingen open te duwen. Daarbij zorgt de Raamfix voor een extra vergrendeling achter het raamframe. Aan het raam trekken heeft dus ook niet het gewenste effect voor de inbreker die ongezien wil binnenkomen.
Door de eenvoudige manier van plaatsen is de Lock M Out Raamfix ook weer eenvoudig te verwijderen, ook in geval van nood. Een extra voordeel van deze handige inbraakbeveiliging: ze zijn van buitenaf zichtbaar! Ze werken dus ook nog eens als afschrikmiddel voor inbrekers.

Voor vrijwel elk merk en type raam verkrijgbaar


Raamfix is verkrijgbaar voor zowel klap- als schuiframen. De Raamfix van Lock M Out is geschikt voor de meest voorkomende caravan- en camperramen Dometic-Seitz en Polyplastic. De Raamfix is zelfs te gebruiken als het raam in de ventilatiestand staat. Let wel op: RaamFix is alleen te gebruiken op de horizontale vergrendelingen en niet op de verticale vergrendelingen.

Welke Raamfix heb ik nodig?

Raamfix past op veel verschillende ramen maar elk type raam vereist een ander soort Raamfix. Het merk van uw caravan- of camperraam staat op het raam gedrukt en is eenvoudig te vinden. Raamfix past alleen op de horizontale vergrendelingen.

 • Raamfix 25078 voor V5 Poly greep (hoge montage)

  Geschikt voor Polyplastic en Polyfix caravanramen; past op ieder raam waarbij de vergrendeling in het midden zit. Deze raamvergrendeling wijst naar rechts.
  Past niet op Polyvision ramen.
 • Raamfix 25079 voor V4 Poly greep (afgekort)

  Geschikt voor Polyplastic caravan- en camperramen. Past op ieder raam waarbij de vergrendeling in een hoek zit. Hierdoor zou de standaard Polyplastic Raamfix niet passen. Deze raamvergrendeling wijst naar rechts.
  Past niet op Polyvision ramen.
 • Raamfix 25080 voor V3 Poly greep

  Geschikt voor Polyplastic en Polyfix caravanramen. Past op ieder raam waarbij de vergrendeling in het midden zit.
  Past niet op Polyvision ramen.
 • Raamfix 25081 voor Dometic-Seitz MR2 ramen Links

  Geschikt voor linker raamsluiting van Dometic - Seitz ramen. Deze raamvergrendeling wijst naar links.
 • Raamfix 25082 voor Dometic-Seitz MR2 ramen Rechts

  Geschikt voor rechter raamsluiting van Dometic - Seitz ramen. Deze raamvergrendeling wijst naar rechts.
 • Raamfix 25083 voor Dometic-Seitz Ledge MR2B ramen (S3 met richel) Links

  Geschikt voor linker raamsluiting van Dometic - Seitz ramen. Past alleen op de vergrendeling met extra richel. Deze raamvergrendeling wijst naar links.
 • Raamfix 25084 voor Dometic-Seitz Ledge MR2B ramen (S3 met richel) Rechts

  Geschikt voor rechter raamsluiting van Dometic - Seitz ramen. Past alleen op de vergrendeling met extra richel. Deze raamvergrendeling wijst naar rechts.
 • Raamfix 25085 voor Seitz schuiframen tot 2006 Links

  Geschikt voor Seitz schuifraam, geproduceerd tot 2006, met vergrendeling aan de linkerzijde.
 • Raamfix 25086 voor Seitz schuiframen tot 2006 Rechts

  Geschikt voor Seitz schuifraam, geproduceerd tot 2006, met vergrendeling aan de rechterzijde.

Specificaties: Lock M Out Raamfix raambeveiliging

 • Naam: Raamfix raambeveiliging
 • PLU: 1178653C
 • Merk: Lock M Out
 • SCM goedgekeurd: Nee
 • Geschikt voor: Dometic-Seitz en Polyplastic
  Klap- en schuiframen
 • Materiaal: Gepoedercoat staal
 • Type Raamfix: 25078 voor V5 Poly greep (hoge montage) 25079 voor V4 Poly greep (afgekort) 25080 voor V3 Poly greep 25081 voor Dometic-Seitz MR2 ramen Links 25082 voor Dometic-Seitz MR2 ramen Rechts 25083 voor Dometic-Seitz Ledge MR2B ramen (S3 met richel) Links 25084 voor Dometic-Seitz Ledge MR2B ramen (S3 met richel) Rechts

Recensie: Lock M Out Raamfix raambeveiliging

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief