Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Loadlok Rail 635 mm

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Loadlok Rail 635 mm

De Loadlok rail is gemaakt van staal. Met dit model kunt u spanbanden eenvoudig en netjes opbergen in een aanhanger of garage. Met behulp van de montagegaten is de rail makkelijk op te hangen. Deze rail heeft een lengte van 635 mm.

Specificaties: Loadlok Rail 635 mm

  • Naam: Rail 635 mm
  • PLU: 1252572
  • Merk: Loadlok
  • Afmetingen: Lengte: 635 mm
  • Materiaal: Staal

Recensie: Loadlok Rail 635 mm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief