Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

-53%

Sopo Plus koolmonoxide melder

Linnepe Sopo Plus koolmonoxide melder

Niet op voorraad

86,00

39,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Linnepe Sopo Plus koolmonoxide melder

De Sopo Plus koolmonoxide melder van Linnepe registreert de uitstroom van koolmonoxide in voertuigen. Het gevaar van koolmonoxide is dat je het gas niet ruikt, proeft en ziet. Daarom wordt het gas ook wel een sluipmoordenaar genoemd.

Compleet systeem

Koolmonoxide is zeer giftig en voorkomt de opname van zuurstof. Zonder zuurstof kan een mens niet leven. Deze melder is ter uitbreiding van de Sopo Alarm Plus melder. Door deze koolmonoxide melder met het Plus systeem te combineren, ontstaat een zeer compleet alarmsysteem.

Specificaties: Linnepe Sopo Plus koolmonoxide melder

  • Naam: Sopo Plus koolmonoxide melder
  • PLU: 1061022
  • Merk: Linnepe
  • Reageert op: Koolmonoxide

Recensie: Linnepe Sopo Plus koolmonoxide melder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief