Light My Fire TinderDust aanmaakmiddel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Light My Fire TinderDust aanmaakmiddel

Geen gedoe meer met nat papier en armzalige takjes. TinderDust is een natuurlijk en zeer functioneel aanmaakmiddel. Met slechts een beetje TinderDust van Light My Fire en een firesteel is er in no-time een vuur aangelegd. Onder alle omstandigheden. Het zaagsel geeft met een minimaal gewicht een maximale hitte. TinderDust bestaat uit houtkrulletjes van de TinderSticks. Het hout is 80% verzadigd met hars waardoor het langdurig en extreem heet brand. Zelfs als het TinderDust vochtig is. Het zaagsel is verpakt in een zeer handig, compact en waterdicht opbergdoosje. Eenvoudig mee te nemen in broekzak of rugzak. In de TinderDust zijn geen chemische producten verwerkt. Het is 100% natuurlijk en veroorzaakt geen giftige dampen.

Specificaties: Light My Fire TinderDust aanmaakmiddel

  • Naam: TinderDust aanmaakmiddel
  • PLU: 1125010
  • Merk: Light My Fire
  • Materiaal: Hout
  • Gewicht: ± 28 gram
  • Kleur: Bruin

Recensie: Light My Fire TinderDust aanmaakmiddel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief