Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 vuurstarter

Op voorraad
Vanaf:

12,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 vuurstarter

Met de Swedish FireSteel 2.0 van Light My Fire is het mogelijk om onder alle condities en op elke hoogte een vuur te maken. Koud of vochtig maakt geen verschil, de vuursteen werkt nat net zo goed als droog. Met de vonken van bijna 3000°C die de vuurstarter produceert is het mogelijk om kampvuren, papier, watten, droog gras, boomschors, gasfornuizen en gasbarbecues aan te steken. Maar ook het geven van noodsignalen is mogelijk met deze heldere en felle vonken.

Verschillende uitvoeringen

De FireSteel 2.0 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De scout uitvoering is korter, weegt 30 gram en is goed voor zo’n 3000 strikes. De Army vuurstarter is 10 cm lang, 53 gram en staat garant voor ongeveer 12000 strikes.

Nieuw ontwerp

De Swedish FireSteel 2.0 is de nieuwe en verbeterde versie van de klassieke vuurstarter die Light My Fire destijds heeft ontworpen voor de Zweedse defensie. De nieuwe FireSteel 2.0 uitvoeringen zijn voorzien van een betere striker en hebben nu standaard een noodfluit in de schraper geïntegreerd. Dit dient een dubbel doel: het kunnen geven van noodsignalen en het reduceren van het totale gewicht. Zowel de striker als de vuurstaaf heeft een verbeterde, ergonomisch handvat voor een betere grip en eenvoudigere bediening. Ook het design is aangepast. Bij de originele Swedish Firesteel is een aantrekkelijk ontwerp opgeofferd omwille van de prestaties. Bij de nieuwe 2.0 generatie is de uitstekende kwaliteit gecombineerd met een mooie vormgeving.

Populaire outdoor tool

De betrouwbaarheid en de intense, bijna 3000°C hete vonken van Light My Fire’s vuurstaal zijn al langere tijd bekend bij survival en outdoor experts, jager, vissers en kampeerders. Tegenwoordig zie je deze vuurstarter echter ook steeds meer bij vakantiehuisjes en in de achtertuin om snel en simpel kachels, fornuizen en gasbarbecues te ontsteken.

Specificaties: Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 vuurstarter

 • Naam: Swedish FireSteel 2.0 vuurstarter
 • PLU: 1035963C
 • Merk: Light My Fire
 • Ontstekingsmateriaal: Magnesium vuursteen met RVS schraper
 • Levensduur: Scout: 3000 strikes, Army: 12000 strikes
 • Temperatuur: 2980°C (5400°F)
 • Lengte: Scout: 8 cm, Army: 10 cm
 • Gewicht: Scout: 30 gram, Army: 53 gram
 • Inclusief: Draagkoord met alarmfluit
 • Kleur: Black CoCoShell Fuchsia Orange Red
 • Uitvoering: Army Scout

Recensie: Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 vuurstarter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief