Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Light My Fire Lighting Kit vuurstarter

Niet op voorraad

19,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Light My Fire Lighting Kit vuurstarter

Met de Light My Fire Lighting Kit vuurstarter maakt u eenvoudig en snel vonken in alle weersomstandigheden. Met de Tinder-on-a-Rope heeft u altijd het benodigde hout bij u om een vuurtje te maken. De Grandpa's Firefork zorgt ervoor dat u eenvoudig iets warm kunt maken in het vuur. Door de gebogen punt valt het eten niet van de Firefork.

Specificaties: Light My Fire Lighting Kit vuurstarter

 • Naam: Lighting Kit vuurstarter
 • PLU: 1242274C
 • Merk: Light My Fire
 • Ontstekingsmateriaal: Firesteel: magnesium
  FireFork: roestvast staal
  Tinder-on-a-Rope: Hout
 • Temperatuur: 2980°C
 • Lengte: Firesteel: 77 x 24 x 14 mm (l x b x h)
  FireFork: 100 x 47 x 20 mm (l x b x h)
  Tinder-on-a-Rope: 150 x 22 x 22 mm (l x b x h)
 • Gewicht: ± 80 gram
 • Inclusief: Noodfluit
 • Kleur: Fuchsia/orange Groen/zwart

Recensie: Light My Fire Lighting Kit vuurstarter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief