Light My Fire FireKnife zakmes

Op voorraad

31,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Light My Fire FireKnife zakmes

Het FireKnife zakmes van Light My Fire is een kleurrijk outdoor survival mes inclusief FireSteel in het handvat. Dit Zweedse mes is gemaakt door Light My Fire in samenwerking met Mora van Zweden. Mora maakt al 120 jaar top-notch messen, een betere partner had Light My Fire dus niet kunnen kiezen.

Meer dan alleen een zakmes

De Swedisch FireKnive is meer dan alleen een extreem scherp, flexibel en sterk all-around zakmes. Het mest heeft namelijk in het handvat een vuurstarter. Met één handige outdoortool kunt u een vis schoonmaken, aanmaakhout snipperen en een vuurtje maken.

Scherp lemmet

Het lemmet van de FireKnive is gemaakt van Sandvik 12c27 roestvrij staal. Dit is gehard staal dat langdurig scherp blijft doordat het onder een speciale hoek is geslepen. Het uiteinde van het lemmet is fijn genoeg om splinters te verwijderen. Het lemmet is 10 cm lang.

Handvat met fijne greep

Het handvat van de FireKnife is gemaakt van rubber met een TPE greep. Dit materiaal voelt comfortabel aan waardoor het mes goed in de hand ligt. De grootte van het handvat is geschikt voor grotere en kleinere handen zodat vrijwel iedereen er mee overweg kan. Wanneer de FireSteel uit het handvat wordt genomen is het handvat wel iets korter. Het is mogelijk om de FireKnive aan uw broek te bevestigen dankzij een handige clip. U merkt niet eens dat u het handige zakmes bij u draagt door het gewicht van slechts 94 gram en afmetingen van 225 x 45 x 38 gram.

Vuurstarter

De handige FireSteel zit in het handvat verborgen en is geschikt om kampvuur te maken van papier, berkenbast of droog gras. Daarnaast kunt u met de vuurstarter ook gasbranders en benzinebranders aansteken. De FireSteel werkt zelfs wanneer deze nat is met een vonk van bijna 3000 graden. De FireSteel is goed voor ongeveer 3000 strijken.

Specificaties: Light My Fire FireKnife zakmes

 • Naam: FireKnife zakmes
 • PLU: 1185700C
 • Merk: Light My Fire
 • Lemmet: Sandvik 12c27 roestvrij staal
 • Lengte lemmet: 10 cm
 • Hoogte: 225 mm
 • Breedte: 45 mm
 • Handgreep: TPE greep
 • Riemclip: Ja
 • Gewicht: 94 gram
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Inclusief: FireSteel
 • Kleur: Black Green

Recensie: Light My Fire FireKnife zakmes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief